Varza pentru recoltare dupa varza timpurie.

Pentru a recolta varza o perioada mai lungă, se utilizeaza hibrizi cu perioade de vegetatie diferite. In cazul in care dorim ca dupa recoltarea verzei timpurii sa recoltam in continuare si capatani mai mari se poat utiliza urmatorii hibrizi:

-AUTUMN KING F1 care este noul AUTUMN QUEEN F1 obtinut prin  metoda CMC ce-i ofera o mai buna germinatie, uniformitate a capatanei si mai buna rezistenta in cultura. Capatana este plata,  2-2,5 kg si maturitate dupa 65-70 zile.

– TCA- 548 F1, este o varza plata cu toleranta la hernia verzei (Clubroot -Plasmodiophora brassicae), greutate capatana 2-2,5 kg, si maturitate dupa 68-72 zile.

MIGHTY BOY F1, varza cu o capatana rotunda, greutate capatana 2-2,5 kg, maturitate dupa 70-75 zile si frunze subtiri. Are buna toleranta la crapare, variatii de temperatura si boli.

– COMPASS F1, este uşor de cultivat şi rezistă bine ȋn condiţii de stress. Capaţȃna este rorunda, maturitate dupa 80 zile de la plantare, buna rezistenta la crapare, frunze subtiri, greutatea de 3–4 kg. Toleranta la Fusarium si Xathomonas.

– CHEERS F1, ajunge la maturitate dupa 80 zile, capătȃna este usor aplatizată, greutatea de 2-3 kg. Toleranta bună la Fusarium, condiţii de stres şi  temperaturi ridicate.