TERMENI SI CONDITII

Website-ul www.seminte-ingrasaminte-turba.ro este administrat de AGRO PARTENER S.R.L. cu sediul social in Arad, inregistrata la Registrul Comertului cu nr j2/122/18.02.2002, CUI 14455878.

Vizualizarea sau comandarea produselor prezente pe site-ul www.seminte-ingrasaminte-turba.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor ce vor fi detaliate in urmatoarele randuri. Este recomandata citirea cu atentie a acestei rubrici.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale rubricii Termeni şi Condiţii precum si orice modificari asupra site-ului www.seminte-ingrasaminte-turba.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni şi Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Daca oricare dintre clauzele de mai jos va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, valabilitatea celorlalte clauze nu va fi afectata. Prin lansarea unei comenzi, clientul accepta fara obiectiuni Termenii si Conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.seminte-ingrasaminte-turba.ro.

OBLIGATIILE DE INREGISTRARE

Introducerea datelor personale reale si complete pe website-ul nostru este necesara in vederea facturarii comenzii. In situatia in care consideram ca informatiile furnizate de tine nu sunt valide, vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru clarificarile necesare. Daca nu ai introdus nici o modalitate de contact (telefon, e-mail) si datele de facturare nu sunt considerate valide, comanda introdusa nu va fi luata in considerare.

PRET SI MODALITATI DE PLATA

Preturile prezentate sunt exprimate in RON si includ TVA. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii la care se adauga si costurile de livrare (sunt exceptate de la plata livrarii comenzile care depasesc suma de 1000 RON). Plata produselor se efectueaza prin ramburs la primirea comenzii.

INFORMATII DESPRE LIVRARE

Termenul de livrare este de 4-5 zile lucratoare de la data preluarii comenzii tale (cu exceptia zilelor nelucratoare). Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Valoarea transportului va fi comunicata telefonic de catre operatorii nostri.

Livrarea se face prin intermediul unei societati de curierat, la domiciliul clientului, in termen de 4-5 zile lucratoare de la expedierea comenzii si poate ajunge la destinatie dupa maxim 5 zile lucratoare.

In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitoare la livrare (ora de livrare, adresa sau puncte de reper etc) te rugam sa introduci in rubrica de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii In momentul expedierii coletului, vei fi instiintat telefonic de catre noi.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Daca unul sau mai multe dintre produsele comandate nu mai sunt disponibile vei fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca esti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

Continutul site-ului www.seminte-ingrasaminte-turba.ro, incluzand texte, imagini, scripturi, grafice, elemente de grafica web si orice alte date, este proprietatea S.C. AGRO PARTENER S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.seminte-ingrasaminte-turb.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul clientilor in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate. In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostri au urmatoarele drepturi: 1) Dreptul la informare (art.12). 2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date. 3) Dreptul la intervenie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele: a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale; b) transformarea datelor personale nelegale in date anonime; c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) şi b). 4) Dreptul la opoziţte (art.15) – dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari. 5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate. 6) Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

FRAUDA

Crearea de conturi multiple folosind adrese generate automat pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului www.seminte-ingrasaminte-turba.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri. Orice frauda sau tentative de frauda vor fi pedepsite conform legii penale.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

 S.C. AGRO PARTENER S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii te rugam sa vizitezi sectiunea „Politica de retur”.

LIMITARI PRIVIND UTILIZAREA ANUMITOR TEHNICI DE COMUNICATIE LA DISTANTA

Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului: a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel); b) telecopiator (fax); c) adresa de posta electronica (e-mail).

Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator. Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta: a) imprimat neadresat; b) imprimat adresat; c) scrisoare tipizata; d) publicitate tiparita cu bon de comanda; e) catalog; f) telefon cu interventie umana; g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext); h) radio; i) videofon (telefon cu imagine); j) videotext (microordinator, ecran TV cu tastatura sau ecran tactil); k) posta electronica (e-mail); l) telecopiator (fax); m) televiziune (teleshopping).

LITIGII

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. AGRO PARTENER S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. AGRO PARTENER S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.