Livrarea și Modalitatea de livrare

Seminte-ingrasaminte-turba livrează produsele exclusiv pe teritoriul României. Produsele vor fi livrate clientului sau persoanei desemnate de Client prin intermediul unei societăți de curierat rapid (denumită în continuare ”Curierul”) la adresa de livrare menționată în formularul de comandă.

Livrarea, modalitatea de livrare precum și denumirea Curierului sunt menționate în mesajul electronic de confirmare.

Clientul se obligă să primească Produsul sau să desemneze o persoană cu privire la preluarea Produsului de la Curier. Produsul va fi livrat Clientului sau persoanei desemnate de Client, iar în lipsa acestora Curierul este însărcinat de Client să predea Produsul unei alte terțe persoane aflate în spațiul de la adresa de livrare. În acest ultim caz, Clientul își dă expres acordul cu privire la predarea Produsului unei alte terțe persoane aflate la adresa de livrare, presupunându-se că această terță persoană a fost mandatată de către Client cu preluarea Produsului de la Curier. Clientul sau persoana desemnată de Client pentru a lua în primire Produsul de la Curier are obligația să deschidă Coletul în fața Curierului și să verifice dacă în Colet sunt toate produsele din Factura care însoțește Coletul și dacă aceste produse au ambalajul intact.

La data livrării/recepționării Produsului Clientul se obligă să semneze o confirmare de primire (denumită în continuare ”Confirmarea de primire”). Confirmarea de primire face dovada deplină a faptului că Produsul a fost predat Clientului de către Curier si a faptului ca coletul si continutul lui sunt conform factura și intacte.

Termen de livrare

Seminte-ingrasaminte-turba, prin Curier, va încerca să livreze Produsul către Client într-un termen de 4 până la 5 zile lucrătoare, calculat de la data recepționării Mesajului electronic de confirmare. Livrarea Produsului se face, de regulă, în zilele de Luni – Vineri între orele  9:00 – 17:00, exceptând zilele sărbătoare legală.

Termenul de livrare poate fi influențat de asemenea de factori externi care nu țin de Seminte-ingrasaminte-turba.

Metode de livrare:
  • Metodele si valoarea si transportului va fi comunicata telefonic de catre operatorii nostri.

Retur

Nu ești complet mulțumit de o achiziție? Ai dreptul legal de a renunța la comanda plasată prin efectuarea unui retur de marfă. Acest aspect este reglementat prin legislația în vigoare, Ordonanța de Urgență nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. Puteți beneficia de acest drept legal dacă sunt îndeplinite condițiile de returnare pe care le gășiți mai jos:

Returul se poate face în interval de 14 de zile lucrătoare de la dată la care ați intrat în posesia comenzii și este GRATUIT. Produsele trebuie returnate într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul și ambalajul original, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou.

În acest caz, va rugăm să urmați pașii de mai jos:

  • Să ne aduceți la cunoștință  decizia dvs, completând formulatul de retur de mai jos sau care poate fi descărcat de aici:
Descarcă formular de retur
  • În cazul în care optați pentru a descărca formularul, va rugăm să îl trimiteți în atenția echipei Seminte-ingrasaminte-turba la adresa contact@seminte-ingrasaminte-turba.ro . Seminte-ingrasaminte-turba va confirma Clientului, fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere în termen de 2 zile lucrătoare.
  • Clientul este responsabil să contacteze curierul și să îi solicite acestuia ridicarea coletuluin de la adresa dorită.
  • După ajungerea coletului la magazinul Seminte-ingrasaminte-turba, se va face recepția și se va verifica dacă au fost îndeplinite condițiile de retur.
  • Odată verificat și acceptat returul se va procesa conform prin returnare contravaloare.

Clientul se obligă să returneze produsele către Seminte-ingrasaminte-turba într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul și ambalajul original, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate împreună cu toate accesoriile, eșantioanele/cadourile gratuite, în ambalajul original nedeteriorat la adresa: Calea Zimandului nr. 11, Arad, Romania, împreună cu formularul de retur completat. Pentru ca cererea de retur să fie eligibilă, vă rugăm să trimiteți un mail pe adresa contact@seminte-ingrasaminte-turba.ro, în care să atașați ID – ul comenzii.