Mini-pepenele verde NIKAS, viitorul pentru consum

In acesta categorie unul din cei mai cultivati hibrizi este NIKAS F1 care este un hibrid de  pepene verde Mini cu seminte foarte mici, greutate 2-3 kg si maturitate foarte timpurie. Planta are vigoarea medie si randament mare. Fructul este rotund, cu dungi negre, stralucitoare, foarte atractiv, miezul rosu si foarte dulce. Este o alternativa excelenta la hibrizi fara seminte, deoarece polenizarea nu este necesara, reducand astfel costurile de productie. Productia este de peste 70 t /ha.

In ciuda unei sfarsit de primavara capricioasa in anul trecut, caracterizat prin varfuri de temperaturi scazute si umiditate ridicata, cu lumina scazuta si o gama termica variabila, mini-pepenele verde Nikas confirma marea adaptabilitate la conditii climatice pentru plantari timpurii.

Fructele Nikas recoltate sunt de dimensiuni bune (2-2,5 kg), miezul este ferm, compact, dulce si culoare rosu intens. Plantele sunt echilibrate, rezistente la boli si leaga foarte bine. Productia a fost buna (peste 70 tone), iar coaja a fost fara defecte si foarte atractiva.

Nikas poate fi recoltat si inainte de maturitate deplina, astfel incat consumatorul sa poata avea un  pepene proaspat, dulce, gustoas si crocant, care indeplineste asteptarile sale.

Noi credem si suntem optimisti in dezvoltarea pietei de mini-pepeni verzi de inalta calitate, iar intregul personal al companiei este  disponibil pentru a va ajuta sa obtineti productii mari si de calitate. De asemenea va stam la dispozitie cu toate informatiile pentru a satisface curiozitatea consumatorilor de mini-pepeni.