IOS un antiperspirant si adjuvant necesar

IOS

Daunatorii si bolile pot face reale ravagii in culturi daca nu sunt tinuti sub control. Klastorf va ofera in acest scop o gama larga de  produse cu reziduuri zero in plantele si fructele dumneavoastra, neutralizand si indepartand  bolile si daunatorii din culturi.

Pentru o aderenta buna si distributie uniforma a substantelor de protectie pe plante este recomandat utilizarea unor substante adjuvante (solutii speciale) care vin ca aditivi si in plus mai au si rolul de a imbunatatii caracteristicile produselor de protectie respectiv de a prelungi perioada lor de actiune. Solutii adjuvante ce imbunatatesc caracteristicile oricarui tratament.

Practic, acest aditiv este folosit pentru a imbunatatii modul in care substanţa de protectie aplicata plantei sau tratamentul adera la suprafetele organice (frunze, fructe sau corpul plantei). In concluzie putem spune ca aceasta categorie de produse este necesara pentru o recolta sanatoasa.

Astazi va recomandam in aceasta categorie de adjuvanti produsul IOS pe baza de Pinolene care combina foarte bine calitatile de adjuvant cu cele de antiperspirant (cu efect de diminuare al stresului la plante).

IOS
IOS ofera o eficienta extrem de buna, fiind un produs de ultima generatie, acesta ofera o imbunatatire a absorbtiei tratamentului la nivelul plantei actionand la nivel celular si prelungeste practic perioada activa (prin prezenta a tratamentului pe suprafata plantei).
Aplicarea se face foliar functie de cultura la care se aplica:
Pomi fructiferi…………600-800 ml / 100 litri de apa (min. 4litri / ha).
Legume: ………………600-800 ml / 100 litri de apa (min. 4litri / ha).
Struguri de masa……    400-600 ml / 100 litri de apa (min. 4l / ha).
Plante ornamentale  … 1,0 – 1,2 litri / 100 litri de apa.