Expozitia INDAGRA 2013 un succes?

Cea mai frecventa intrebare care o punem legat de o expozitie este: „ Sa merg sau nu, sa o vizitez? ” . Sigur  raspunsul ni-l putem da singuri functie de  ce dorim sa facem. Unii doresc sa cunoasca noutati in domeniul agricol, altii sa cumpere pentru anul urmator, altii vor sa discute cu specialisti in domeniu si sa le ceara un sfat, altii doar sa se plimbe, etc..

Pentru firma KLASTORF,  Indagra 2013, a fost un moment important, deoarece ne-a oferit posibilitatea sa ne intalnim cu multi dintre clientii nostrii si sa constatam cu satisfactie, multumirea lor pentru calitatea produselor noastre. Dicutii foarte interesante au fost pentru produsele BIO, pe care unii chiar le-au folosit. Chiar si televiziunea TVR1 a realizat un scurt reportaj despre aceste produse difuzat in emisiunea de profil In gradina Danei.

Care au fost cele mai solicitate produse? Sigur cele mai multe discutii au fost pentru produsele ce urmeaza a fi semanate curand. Au fost considerate de succes si achizitionate seminte de varza extratimpurie DELIGHT BALL (Mikado) si ORTUS F1 (Takii), seminte tomate MAGNUS F1, CORVINUS F1, CHEROCHE F1, NOEMY F1, seminte spanac SPANION F1 IMPERATOR F1, seminte ardei gras MARBELLA F1, VANESA F1,  RAMONA F1, seminte ceapa ELENCA F1, AMBRADOR F1, FIAMMA F1 (ceapa rosie), seminte morcov BENGALA F1, seminte conopida VASSALLO F1 , CRX 13682 F1 si seminte gulie TIMPANO F1.

Foarte multi fermieri au fost atrasi de calitatea si aspectul salatelor SOTALIS F1, GEODIS F1, ridichea alba rotunda TOKYO CROSS F1 care incepe sa fie cautata tot mai mult pe piata sau ridichea alba cu interior rosu.

Ca reprezentanti ai celei mai prestigioase companii de turba si substraturi KLASMANN am prezentat produsele clasice (turba pentru semanare, transplantare si flori) si o varianta de ambalare pentru micile gospdarii la saci de 100 litri.

In cadrul produselor BIO au fost expuse atat ingrasaminte organice pentru fertilizari de baza (Italpolilna, Orgevit sau Guanito), cat si produse pentru stropiri foliare (gama MYR , Auxim, Trym). Foarte interesati au fost de produsul TIFI (Tricoderma cu tulpina Tifi) pentru combaterea fuzariumului, verticilliumului iar in cazul stropirilor foliare are actiune anti Bpotrytis. Suplimentar ajuta la legarea fructelor. De un real succes s-a bucurat si SCUDO un produs pe baza de cupru si aminoacizi. Dar cel mai mare succes l-a avut produsul pentru stropiri foliare TRAINER pe baza de aminoacizi vegetali , atat datorita rezultatelor obtinute in culturi cat si pretului mic.

Pentru informatii suplimentare despre produse accesati paginile de internet: www.klastorf.ro ;  www.seminte-ingrasaminte-turba.ro