Doua produse revolutionare pentru cultura cerealelor:

Desi august este pentru multi timp de vacanta, noi lucram deja pentru clientii nostri, ca sa le punem la dispozitie cea mai buna solutie pentru fertilizarea cerealelor in culturile semanate  toamna.

De aceea ITALPOLLINA a creat SONAR NP 7-15, ingrasamant organo-mineral cu efect de starter cu continut ridicat de materie organica, ideal pentru cereale.

SONAR NP 7-15 permite integrarea avantajelor ingrasamintelor organice cu cele ale ingrasamintelor chimice, intr-o formula unica. Este rezultatul unei cercetari profunde, care a condus la formula ingrasamantului de lenta-eliberare cu actiune imediata, aceasta fiind o caracteristica tipica elementelor minerale. SONAR NP 7-15 garanteaza o cantitate mare de substante nutritive de la inceputul pana la sfarsitul culturii si crestere optima a plantelor datorita eliberarii treptate de azot organic sau fosfor.

Este disponibil si in formula SONAR NP 8-20

COVERON este un biostimulator inovatoar (varianta imbunatatita a biostimulatorului TEAM) pentru tratarea semintelor si primul care contine selectii de diferite combinatii, patentat si cu proprietate antimicrobiana (intraradices Glomus, Glomus mosseae, Trichoderma atroviride si PGPR). Formula sa este special conceput pentru aplicarea pe diferite seminte la culturi extensive. Acesta introduce microorganisme benefice în zona radacinilor plantelor intr-un mod eficient si rentabil. Acoperirea semintelor asigura ca microorganismele benefice sunt usor accesibile radacinei plantei in  etapele critice “de germinare timpurie”, facilitand dezvoltarea rapida si sanatoasa a acesteia. Imbunatateste absorbtia nutrientilor si toleranta la stres (salinitate, seceta, pH-ul solului anormal).

COVERON este sigur contra insectelor si nu contine Organisme Modificarte Genetic.

Este permis in agricultura BIO

Pentru informatii suplimentare accesati site-ul www.seminte-ingrasaminte-turba.ro sau specialistii companiei.