TEKU producatorul numarul 1 in Europa in productia de ghivece

Produsele TEKU ofera foarte multe avantaje pentru culturi. Ghivecele de diverse forme si dimensiuni, respectiv tavitele alviolare sunt concepute in forme diverse care granteaza o crestere rapida a plantelor, sunt sterile si asigura o buna stivuire.

Sunt comercializate o gama de tipuri si forme ce includ in prezent 700 de produse, vase si tavi pentru cultura in peste 2000 de variante, care sunt proiectate atat pentru micii cat si marii fermieri si florari. Gama de produse include vase de diferite forme, dimensiuni si culori precum si vase personalizate, accesorii, agatatori si suporturi pentru plante. Redam mai jos cateva din aceste categori.

Pentru semanare se utilizeaza tavite alveolere a caror dimensiune se alege functie de cultura semanata si durata mentinerii plantelor in aceste alveole.

La majoritatea rasadurilor dupa o anumita perioada, se face transplantarea plantelor in ghivece de forma rotunda sau patrata, marimea acestora depinzand de sortimentul cultivat.

In cazul florilor se utilizeaza suporti care sa sustina tulpinile si sa dea un aspect placut florii. Pentru florile agatatoare se utilizeaza ghivece speciale suspendate cu agatatori. Sunt de diverse tipuri si culori.

Deoarece florile se fac in ghivece de cultura (negre sau teracot), pentru a avea un aspect placut, cand floarea este asezata in casa sau este facuta cadou, poate fi pusa (cu ghiveciul de cultura) intr-un ghiveci special (personalizat). In acest mod nu mai este necesar sa utilizati tavite si aspectul este deosebit.

In tarile civilizate, se utilizeaza pentru vanzarea la piata a ghiveciului de transport.

Pentru a cunoaste mai multe lucruri despre ghivecele TEKU, accesati siteul nostru la directorul produse/ghivece.

Succesul depinde si de ghiveciul utilizat!