Cresterea productiei, timpurietate si calitate cu FURIA

Utilizare FURIA la tomate. In cazul tomatelor produsul are un efect stimulativ, foarte bun, realizind o crestere viguroasa cu internodii scurte. Creste productia, si calitatea realizand in acelasi timp o culoare placuta a fructelor si o crestere a timpurietatii. Aplicarea se face prin apa de irigat, dupa legarea primului ciorchin si se repeta periodic la interval de 15 zile. La fiecare aplicare se utilizeaza 1kg/1000 m2.

La serele din Arad, am utilizat si in acest an produsul, la hibridul Magnus F1, in conditiile prezentate mai sus. Dupa primele 6 recoltari (productie timpurie) pe suprafata (1/2 ha) la care am aplicat FURIA productia a fost cu 25% mai mre decat pe aceiasi suprafata la care nu s-a aplicat acest produs. Luand in considerare preturile la tomatele timpurii putem observa cu usurinta efectele ecnomice benefice in acest caz.

 

FURIA la castravete. Castravetele cornison raspunde cel mai bine la acest produs si efectele sunt vizibile repede. Dupa aplicare se observa o scurtare a internodiilor si cresterea numarului de fructe legate si duse la maturitate. FURIA se aplica prin apa de irigare dupa prima recoltare la intrevale de 10 zile. La fiecare aplicare se utilizeaza 1kg/1000 m2. produsul a fost utilizat in mai multe zone din tara. Rezultate foarte bune au fost obtiute la Matca si in judetul Arad unde au fost obtinute cresteri de productie de 30-35% fata de condiitiile normale si timpurietate mai buna.

     Plante fara Furia                                                   Plante cu aplicare de Furia      

  

FURIA la dovlecel. Pentru dovlecel productia timpurie si calitatea sunt foarte importante. Din aceste considerente aplicarea FURIA este foarte importantă. Se utilizeaza in apa de irigat 1kg/1000 m2, la interval de 10 zile dupa prima legare. Pentru cresterea rezistentei la pastrare si a calitatii fructelor se aplica foliar LASTING Ca, 300ml/100 litrii apa, la interval de 10 zile in perioadele dintre aplicarea Furia.

 

FURIA va garanteaza succesul !