Coacerea tomatelor toamna tarziu, dupa recoltare

Acest lucru este posibil utilizand un produs special care raspunde acestor deziderate.

Ce este  Aquos K ?

Este un ingrasamant bogat in potasiu complectat cu un pH usor acid, care contine extract de alge marine. Prin compozitia speciala, potasiul este usor de asimilat si mobil in interiorul plantei, ceea ce favorizeaza maturizarea rapida a plantei, acumulare mare de zahar in fructe si o colorare  deosebit de frumoasa fructelor.

Cum se aplica ? 

In cazul in care dorim sa recoltam tomatele verzi si sa le punem la copt se aplica 2 tratamente prin apa de irigare cu Aquos K, 2,5 litrii / 100 litri apa, la interval de 7 zile,  cu 2 saptamani inainte de recoltare.

Cum se coc fructele ?

Se culeg tomatele in ladite si se aseaza intr-un depozit (camera), la temperaturi de 10-15 grade C, cu distanta intre lazi (pentru aerisire), unde acestea se coc functie de maturitatea fructului la cules, intr-un interval de pana la 2 luni. Rezultatele sunt exceptionale si asa  reusiti sa aveti tomate coapte pana in perioada sarbatorilor de iarna.

Cele descrise mai sus au fost verificate la un cultivator de SIGNORA F1,in zona Ineu pe o cantitate de 170 lazi (cele prezentate in fotografiile anterioare) cu tomate.