Un nou produs care a revolutionat cresterea si dezvoltarea plantelor-TRAINER – parea 1

Produsul este rezultatul cercetarii, experimentarii si selectiei unor cercetatori francezi si a liderului European in productia de ingrasaminte organice si mineral-organice Italpollina. Pentru producerea lui sunt utilizate celor mai eficiente materiale organice precum si cele mai moderne procese de fabricatie. Materia  prima utilizata este selectata atent si de inalta calitate pentru a se realiza produse de cea mai buna calitate care sa asigure conditii optime de dezvoltare a plantelor.

Rezultatele testelor realizate inRomaniala diversi fermieri din toate zonele tarii sunt exceptionale, iar cererea pentru acest produs (in urma incercarilor) au depasit cu mult oferta.

De ce se utilizeaza TRAINER ?

Intodeauna când utilizezi un produs  il folosesti pentru calitatile lui si pentru a satisface un anumit scop. In general fermierii isi doresc productii bogate si de calitate , iar pentru acest lucru plantele trebuie sa fie sanatoase si sa treaca peste perioadele de stres.  Acest produs are urmatoarele particularitati :

– ACTIUNE RAPIDA. Este absorbit rapid de frunze si transportat in tesutul plantei in câteva ore

– ACTIUNE ANTISTRES. Ajuta planta in timpul stresului de orice fel (caldura excesiva, ger,  seceta, luminozitate redusa, daune produse de grindina, etc.).

          – ACTIUNEA FITOSTIMULAtoare. Imbunatateste cresterea plantei si sprijina cele mai delicate faze (cresterea, formarea si marirea fructului, etc.)

          -ACTIUNE NUTRITIVA. Ideal pentru complectarea ingrasamântului traditional, in vederea atingerii unei productivitati mari. Se  obtin rezultate calitative deosebite, datorita substantelor active din punct de vedere biologic (aminoacizi, vitamine…) care sporesc fotosinteza si dezvoltarea plantei.

ACTIUNE CALITATIVA. Prin compozitia sa contribuie la cresterea calitatii si productiei. Fructele sunt mai mari, culoare atractiva si un continut mai mare de zahar.

– ACTIUNE MULTIPLICATIVA. Poate fi administrat impreuna cu erbicidele (grâu , porumb, floarea soarelui, etc…) , sporind eficacitatea acestora si adaugând beneficiile aratate anterior

Toate aceste calitati au fost dovedite in acest an in majoritatea tarilor din Europa, dupa cum poate fi remarcat si in fotografiile prezentate. Folosind doar materii vegetale, este asigurata o siguranta maxima din punctual de vedere al sanatatii nefiind nici un risc de contaminare cu BSE, Salmonela, Escherichia coli sau alti patogeni.