SONAR un ingrasamant de baza performant

Specialitatile propuse de compania Italpollina, vine sa complecteze si sa optimizeze fertilizarea de baza, prin ingrasaminte organice si minerale solide, care conduc la o  imbunatatire a productiei, atat cantitativ cat si calitativ.

SONAR  DN 5-20-3 SK – Ingrasamant organo-mineral pentru fertilizarea cerealelor  paioase

NAR DN 5-20-3 SK SONAR DN SONAR   8-20-3 (sau 7-15-3) – Ingrasamant organo-mineral pentru fertilizare la rapita, porumb, floarea soarelui.

Originalitatea SONAR este alegerea materialelor prime active, adecvate pentru culturi. Ingrasamantul realizeaza o buna pornire a plantelor.  Adaugarea in el, de elemente solubile asigura  absorbtia rapida, iar acest efect dureaza in timp datorita mineralizarii cu  nutrienti organici. In acest mod  riscul de spalare sau pierdere de nutrienti este limitata cu SONAR.

Avantajele utilizarii SONAR.

Continutul de materie organica a acestui ingrasamant, ridica nivelul  materiei organice din sol si imbunatateste structura solului respectiv nivelul argilo-humic. Prin aplicarea de SONAR este stimulata activitatea biologica din sol prin cresterea (imbogatirea) numarului de bactrii benefice pentru planta si sol, respectiv descompunerea rapida a paielor sau resturilor vegetale. Fosforul continut este sub forma organica (mai putin degradabil si cu eliberare lenta) si minerala in forma direct asimilabila de catre planta. Azotul mineral are rolul de a aduce plantei rapid azotul de care are nevoie iar cel organic este eliberat lent fiind suficent pana la prima fertilizare in vegetatie a plantei.

Cum aplicam SONAR

La grau se aplica Sonar dn, o data cu semanatul, in cantitate de 250-300 kg la hectar.

I cazul rapitei se aplica Sonar, 250-300 kg la hectar sau 150-200 kg la hectar aplicat localizat, la semanare sau in perioada imediat urmatoare pana la aparitia primelor frunze adevarate.

Pentru porumb se utilizeaza Sonar, 300-400 kg la hectar sau 150-200 kg la hectar aplicat localizat, la semanare sau in perioada imediat urmatoare pana la aparitia primelor doua frunze .

La sfecla se aplica Sonar, odata cu semanatul in cantitate de 500 kg la hectar.

Celelalte fertilizari se fac in mod normal.

Pentru floarea soarelui utilizati ISIDE 12-5-15, 300 kg la hectar aplicabil la semanat.

Sonar este detectorul productiilor mari si de calitate !