Monterra, un nou ingrasamant pentru culturi BIO

Ingrasamintele Monterra au de asemenea, un continut ridicat de materie organica. Acest lucru este esential pentru mentinerea fertilitatii solului si imbunatatirea capacitatii de retinere a apei in sol.

Ingrasaminte Monterra stimuleaza activitatea microbiologica si imbunatateste structura solului. El elibereaza treptat nutrienti in timpul sezonului de crestere a plantei si ajuta la reducerea levigarii azotului din zona radacinii.

Materia prima pentru ingrasamintele MONTERRA sunt 100% de origine naturala. Ingrasamintele MONTERRA BASIC sunt create pentru a furniza plantelor  principalele elemente necesare plantelor  N, P205 sau K2O.

Din gama MONTERRA cele mai utilizate sunt:

– Monterra Basic 13-0-0

– Monterra Basic 1-1-15 (produs doar cu materii prime vegetale)

MONTERRA este o gama de ingrasaminte special concepute pentru culturi ecologice. Se remarca prin excelenta precizie de fertilizare la culturi ecologice de legume, fructe, capsuni, struguri cartofi si ceriale. Ele sunt livrate sub forma de peleti de 4-5 mm sau macinat si se dizolva bine, atunci cand intra in contact cu solul sau umiditata.

Ingrasamintele MONTERRA isi mentin calitatea in timpul depozitarii, datorita continutului lor ridicat in substanta uscata iar tehnologiile avansate de productie garanteaza o calitate optima si constanta.

Ingrasamintele MONTERRA sunt libere de patogeni si seminte de buruieni avand un pH neutru.

Cantitatea de ingrasamant MONTERRA uzual utilizata este de 1000-3000 kg la hectar functie de necesitati si poate fi aplicate cu usurinta cu un utilaj de imprastiat sau cu mana.

Inainte de plantare sau insamantare, granule (peletii) se incorporeaza in  sol si apoi se uda bine. In culturi (zonele plantate) se aplica ingrasamant inainte de ploaie sau inainte de irigare. Peletii (granulele) pot fi aplicati in jurul plantelor sau in spatiul dintre randurile de plante.

https://seminte-ingrasaminte-turba.ro/product-category/ingrasaminte/ingrasaminte-organice-vegetale/