INDAGRA 2015 – Participare de succes

Multumim tuturor celor care au vizitat standul nostru si suntem convinsi ca discutile avute au fost utile pentru toti!

Principalele atractii au fost:

– ingrasamintele organice si produsele de combatere a bolilor si daunatorilor bio. Au fost prezentate ingrasamintele Memon (ORGEVIT) si Italpollina (ITALPOLLINA, GUANITO). In cazul produselor de combatere (pesticide) bio de un real succes s-au bucurat produsele pentru combaterea thripsului sau musculitei albe (BOUNDARY si HUNTER) si combatere Clavibacter (RED BLOC).

– tomatele Signora F1 si Magnus F1. Daca tomata semideterminata Magnus F1 nu mai are nevoie de prezentare fiind cea mai cultivata tomata din cadrul segmentului semideterminat, tomatele cu crestere continua (nedeterminate) Signora a fost o surpriza placuta pentru cultivatori. Foarte multi fermieri care au cultivat aceasta tomata sau au vazut la alti fermieri cultura, nu concep sa nu o cultive si in anul urmator. Aceasta tomata are si rezistenta la TSWV.

– hibrizii de varza Compas F1 si Cheers F1 au fost foarte cautati dupa rezultatele cultivarii in zona Lunguletu si rezultatele bune obtinute in camp respectiv modul bun de comportare la murare. Varza extratimpurie Delight Ball de la Mikado a intrunit sufragii de la toti cultivatorii fiind cea mai utilizata la gama verzei extratimpurii.

– un loc important in discutiile cu fermierii au fost discutiile despre tehnologiile de cultivare a afinelor, nucului , zmeurului si capsunului , atat in culturi clasice cat si BIO.

Utilizati cu incredere sfaturile si produsele noastre!