AUXYM biostimulatorul ideal pentru culturile agricole

Poate fi utilizat pentru culturi de legume, cereale, arbusti, pomi fructiferi sau flori. In acelasi timp este un fitoregulator bogat in auxine, citochinine si gibereline, fiind cel mai eficient mod de obtinere a unor productii ideale din punct de vedere al calitatii si cantitatii. AUXYM sporeste metabolismul, mareste divizarea celulelor, ajuta la dezvoltarea plantelor, creste rezistenta plantei in conditii climatice nefavorabile si la boli. Garanteaza o activitate metabolica continua si de succes, permitand plantei sa fie in permanenta la capacitate maxima de productie. Contributia tuturor factorilor, nutrientilor biochimici si disponibilitatea lor prompta satisface cerintele energetice ale plantelor. Prin utilizarea acestui produs se realizeaza o cresterea armonioasa a plantei, se previne colapsul acesteia si deformarea fructelor.

Printre componente se afla si multi aminoacizi speciali care, in stare libera, actioneaza asupra metabolismului general, crescand si activand mecanismele de autoaparare a plantelor impotriva bolilor.  Este un produs bio, ce permite utilizarea sa pentru culturi bio, fiind omologat in acest sens in Uniunea Europeana. Toate componentele sale sunt de origine vegetala, prin urmare, pot fi absorbite rapid de catre plantele tratate. Este un produs certificat si fara pesticide. Compozitia revolutionara a produsului AUXYM face ca acesta sa fie indispendabil plantelor de-a lungul unui ciclu de cultura iar aplicarea se face usor (foliar) cand plantele sunt mai mari de 10-15 cm.

Pentru a vedea calitatea Auxim va prezentam o comparatie cu produse de top, similare vandute in Romania.

AUXYM Produs similar
Nutrient complex superconcentrat pentru fertilizare foliara Da Da
Produs biologic Da Da
Stimulatori vegetali de crestere Auxine, cytochinine,gibereline Auxine, cytochinine,gibereline
Aminoacizi organici Da Da
Enzime vegetale Da Da
Acid humic Da Nu
Microelemente Da Da
Fer Fe 0,6 % 0,18-0,22 %
Magneziu Mg - 0,45-0,55 %
Boron Bo 0,4 % 0,03-0,05 %
Zinc Zn 0,4 % 0,04-0,049 %
Mangan Mn 0,6 % 0.05-0,054 %
Cupru Cu 0,2 % 0,03-0,035 %
Alte microelemente 0,02 % 0,01 %
N/ P/ K 0,73 % 0,06-0,62 %
Doza (camp) 0.5 litru/ha, 0,1% 1 litru/ha, 0,2 %
Doza (sere, solar) 1 litru/ha 2 litri/ha,
Aplicare Foliara x 3 ori Foliara x3 ori
Vechimea produsului 2 ani 7- 14 ani

In sinteza va redam mai jos cateva caracteristici pentru care  AUXIM este un biostimulator de succes:

* Nutrient complex superconcentrat pentru fertilizare foliara. Reteta superioara altor produse similare.

* Concentratia produsului conduce la utilizarea in solutie intr-o proportie de 50% mai mica decat alte produse.

* Este bine absorbit de frunze si tulpini contribuind la reducerea deficiientelor metabolice

* Produs biologic cu stimulatori vegetali de crestere, aminoacizi organici, enzime vegetale, acid  humic, micro si macroelemente.

* Procentul in nutrienti ( N,P,K, Fe, Bo, Zn, Mn, Cu) mai mare ca la produsele similare

* Produs nou, ce inglobeaza cele mai noi tehnologii si retete (compara Dacia de acum 20 ani si cea de azi).

* Asigura dezvoltarea rapida a sistemului radicular, dezvolta sistemul foliar si creste productia

* Imbunatateste rezistenta plantelor la boli

* Mareste timpurietatea productiei

* Imbunatateste actiunea ierbicidelor si ajuta planta sa treaca peste stresul creat de acesta.

* Utilizabil cu rezultate foarte bune in conditiile pedoclimatice din Romania

* Compatibil cu principalele pesticide si ierbicide

* Contribuie la absorbtia mai eficienta si rapida a substantelor nutritive din sol ceea ce reduce cantitatea de ingrasaminte N/P/K ce se administreaza.

Dozele recomandate a fi utilizate variaza in functie de cultura si stadiul de dezvoltare al plantei. In conditii medii se recomanda urmatoarele doze, utilizand 400-500 l apa/ha:

Pomi fructiferi: foliar: 1,5- 1,9 litri/hectar/aplicare, in 3 aplicari

Horticultura si legumicultura: foliar: 1,5-2,2 litri/hectar/aplicare, fertirigare: 2-2,4 litri/hectar/aplicare in 3 aplicari

Flori: foliar: 0,8- 1,0 litri/hectar/aplicare in 2 aplicari.  

Asa cum se poate vedea produsul AUXYM este un compus complet, concentrat si echilibrat, iar contributia tuturor factorilor, nutrientilor biochimici si disponibilitatea lor prompta satisface cerintele energetice ale plantelor. Prin utilizarea acestui produs se realizeaza o crestere armonioasa a plantei, se previne colapsul acesteia si deformarea fructelor.

AUXIM, poate fi aplicat si la rasaduri cu efecte benefice deosebite. Se aplica o singura data prin apa de irigare 10ml/10 litrii apa, la 10 zile dupa repicare. Plantele dezvolta un sistem radicular foarte puternic care face ca dupa plantare, plantele sa fie viguroase, sa lege fructe uniforme si sa dea timpurietate plantelor. La testele efectuate pe tomate s-a observat ca legarea este mult mai buna, nu sunt avortari de flori pe ciorchini, toate fuctele unui ciorchin sunt mari si uniforme, spre deosebire de cele netratate unde erau flori avortate sau ciorchini cu ultimele doua fructe mici.