Miracolul fertilizarilor FURIA si AUXYM

Specialistii in legumicultura au constatat ca, pe langa fertilizarile obisnuite, pentru dezvoltari armonioase ale plantelor si productii mari este nevoie de fertilizari suplimentare foliare cu ingrasaminte si biostimulatori.

In acest context va prezentam combinatia  “FURIA + AUXYMcare a dat rezultate exceptionale la culturile agricole.

Aceasta combinatie contribue la:

-stimularea procesului enzimatic din plante.

-dezvoltarea mai rapida si timpurietate

-scaderea distantei dintre internodii

-cresterea randamentului culturilor

-cresterea legarii fructelor (numar de fructe)

-Imbunatatirea colorii, aspecului si uniformitatii fructelor.

-marirea productiei (pana la 30%).

-regenerarea plantei si stimularea productiei.

Fermierii din Romania au folosit aceasta combinatie si rezultatele au fost deosebite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce este FURIA si AUXIM:

Furia

Este ingrasamant si biostimulator care are in compozitia sa azot organic, carbon organic de origine vegetala, oxid de potasiu, acid fulvic, etc. Produsul este una din realizarile de varf ale laboratoarelor ICAS, fiind utilizat in toata lumea in agricultura.

Auxym

Este un compus din extracte vegetale naturale, capabil sa stimuleze dezvoltarea fiziologica a plantei intr-un mod optim. Este in acelasi timp un fitoregulator bogat in auxine, citochinine si gibereline.

Mai contine bor, fier, mangan, cupru, zinc, aminoacizi organici, enzime vegetale, acid humic, etc… Garanteaza o activitate metabolica continua si de succes, permitand plantei sa fie in permanenta la capacitate maxima de productie.

In testele la tomate (Magnus) productia timpurie a fost mai mare cu 25%, iar productia totala cu 15% mai mare decat pe lotul comparativ.

La castravete cornison (TECU 530) cresterea de productie a fost de 32%.

Rezultate foarte bune s-au obtinut si la alte culturi cum sunt: ardei, dovlecei, vinete, pepene verde, capsuni, vita de vie, pomi fructiferi (in special citrice), etc…

 

 

 

 

 

 

 

 

Doze si aplicare la culturi:

Pentru aplicare foliara a combinatiei se fac 5-6 aplicari la intervale de 10-14 zile. Prima aplicare se face in functie de stadiul culturii (exemplu: la rosii si castraveti la primul boboc floral) si se utilizeaza 300 litri apa la hectar. La prima aplicatie se utilizeaza Furia 300g + Auxym 200ml /100 litrii apa iar la urmatoarele aplicari se utilizeaza Furia 200-250g + Auxym 100ml /100 litrii apa

Se poate alege si aplicarea radiculara in cazul Furia cu 10 kg/hectar si Auxym foliar in cantitatile descrise mai sus.