Fitostimulatori

Fitostimulatorii

Fitostimulanti sunt substante complexe, extracte naturale din plante care stimuleaza dezvoltarea optima fiziologica a plantelor si care sunt mijloacele si modul cel mai eficient de a obtine o productie optima din punct de vedere al cantitatii si calitatii.

Fitostimulatorii actioneaza asupra metabolismului celular si diviziunii celulare. Actioneaza în favoarea cresterii fructelor, marimea ciorcinelor de fructe si îmbunatatire rezistentei plantelor chiar si în conditii meteorologice nefavorabile si de boli. Acestea garanteaza o activitate metabolica constanta si optima care permite plantelor sa produca cea mai mare capacitatea de productie

Un avantaj unic: origine naturala

Toate componentele sunt de origine vegetala si pot fi astfel rapid absorbit de plante. Produsele sunt certificate pentru a fi liber de reziduuri de pesticide organo-clorurate si compusi organici cu fosfor. Ele nu sunt daunatoare pentru mediu, sanatatea umana si animala.

Compozitie completa si echilibrata

Utilizarea acestui produs  contribuie la administrarea simultana a mai multor substante nutritive si compusi biochimici. Substantele puse la dispozitia plantelor, contribue la dezvoltarea  în  plante a unei  mari cantitati de energie care determina cresterea plantelor, pentru a evita colapsul sau deformarea fructelor

Actionarea  mecanismelor de aparare

Printre multele componente al plantelor sunt numerosi aminoacizi vegetali liberi, care actioneaza factorii care contribuie la cresterea metabolismului general al plantei si / sau care genereaza mecanismele ce activeaza apararea plantei împotriva bolilor fungice si degenerative.

Fitostimulentii de origine vegetala sunt permisi si autorizati pentru culturi biologice.