Broccoli RONNY F1,rezultate bune chiar si in sezoane dificile

Rezultatele financiare nu au fost printre cele mai bune in ultimii doi ani, in special datorita conditiilor meteo nefavorabile  care au dus la pierderi semnificative de productie si dezamagiri in special in ceea ce priveste  calitatea. Val Ortobio Tavo una din marile companii de depozitare si desfacere din Italia prin proprietarul sau Pierino Di Tulio, spune ca foarte multe culturi au fost distruse de atacuri de Alternaria si multi hibrizi nu au rezistat bine la depozitare.

In aceste conditii Franco Piccioli si Pierino Di Tulio responsabili  Ortobio Val Tavo, au analizat la Cora SEEDS modul de comportare a hibridului de brocoli Ronny F1.

La aceste verificari Ronny F1, a confirmat comportarea foarte buna in cultura si finalizarea cu succes a ciclului sau de dezvoltare de 80 de zile. Pentru producatori a fost o confirmare fericita ca hibridul, a ajuns pe piata intr-o perioada in care multi alti hibrizi concurenti au fost avariati din cauza vremii nefavorabile.

Produsul a fost apreciat de catre responsabilii firmei, atat datorita acestor calitati cat si a calitatii fructului monobloc compact, si a pastrarii starii de sanatate pana la consumator.

Varietatea Ronny F1, de asemenea, este cea mai potrivita alegere pentru producerea de brocoli, atat pentru micii producatori cat si in cazul fermelor agricole. Comportarea hibridului a fost buna si in cazul conditiilor ostile de mediu (precipitatii si umiditate relativa ridicata).

I acest domeniu  Cora Seeds prin reprezentanta sa Klastorf  se prezinta ca un partener de incredere. Pentru informatii mai detaliate cu privire la toate soiurile, specialistii companiei sunt la dispozitia partilor interesate pentru a oferi expertiza lor in domeniul culturilor, acordarea suportului necesar pentru a obtine cel mai bun rezultat.

RONNY F1 are plante vigurose cu frunze de culoare verde inchis si perioada medie de vegetatie de 80 de zile de la plantare. Fructul are forma de dom, foarte rotunjita, culoare verde, mediu inchis si foarte greu. Recomandat pentru culturi de vara si toamna.